PARKINSONNET

Fysiofit is sinds december 2020 officieel aangesloten bij het ParkinssonNet. De ziekte van Parkinson is een complexe ziekte. Mensen ervaren problemen met dagelijkse activiteiten, zoals lopen, aankleden, spreken of eten. Maar ook psychische problemen zoals depressie, problemen met het nemen van initiatief of seksualiteit behoren tot de symptomen. Door deze verscheidenheid aan problemen zijn vaak…

Dry needling

Een behandelvorm gericht op spierpijnklachten, waarbij door plaatsing van acupunctuurnaalden, door een gecertificeerde therapeut, spierverhardingen (triggerpoints) ontspannen.

Manuele therapie

De manueel therapeut verhelpt de functiestoornis van het gewricht door het toepassen van specifieke passief mobiliserende bewegingen.

Medical taping

Een tapemethode waarbij gebruik gemaakt wordt van speciale elastische, 140% rekbare, watervaste en hypoallergene tape en zorgt voor een unieke ’24-uurs per dag’ behandeling.

Echografie

Echografie maakt gebruik van hoogfrequente geluidsgolven. Het teruggekaatste geluid wordt door de computer omgezet in een elektronisch signaal, waardoor het grafisch weer te geven is op een monitor.

Sportfysiotherapie

Jong of oud. Amateur of professional. U bent graag in beweging. Als er een blessure om de hoek komt kijken dan begrijpt de sportfysiotherapeut uw situatie en zijn er diverse behandelmogelijkheden.