Even voorstellen:

Podotherapie Hermanns is een groepspraktijk voor podotherapie met ruim 200 vestigingen. Als podotherapie-praktijk zijn we gespecialiseerd in het behandelen van klachten aan het bewegingsapparaat (voeten, benen, knieën, heupen en rug). Door het leveren van totale voetzorg en nauwe samenwerking met (para)medici, streven we ernaar om al onze cliënten zorgeloos te laten bewegen. Al onze podotherapeuten zijn aangesloten bij de NVvP (Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten) en geregistreerd in het Kwaliteitsregister van Paramedici.

Wat doet een podotherapeut?

Een podotherapeut behandelt mensen met voetklachten en klachten die ontstaan door een afwijkende voetstand en/of een afwijkend looppatroon. Meestal gaat het dan om pijn aan de voeten, enkels, knieën, heupen of de rug. Ook geeft een podotherapeut preventieve adviezen. Daarnaast  behandelt een podotherapeut  afwijkende teenstanden en (ernstige) huid- en nagelaandoeningen.

Contactgegevens

In Kloosterzande heeft Podotherapie Hermanns momenteel spreekuur op vrijdag. In Hulst op dinsdag. Voor meer informatie kunt u terecht op onze site: www.podotherapiehermanns.nl

Wilt u een afspraak maken? Onze telefonisten staan van maandag t/m vrijdag van 8.00u tot 18.00u voor u klaar. Telefoonnummer: 085 053 00 33.

Hermanns