Mijn naam is Sabrina de Waal en ik begeleid jou, als gedragstrainer, mental fitcoach en ontwikkelingscoach, in de uitdagingen van jouw leven! Mijn missie: bijdragen aan een lichter leven van zoveel mogelijk mensen.

Momenteel volg ik de opleiding tot NLP Coach / Trainer en heb ik de opleidingen NLP Practitioner en NLP Master Practitioner reeds afgerond. Daarnaast ben ik zelf indirecte en/of directe ervaringsdeskundige van o.a. burn-out, langdurige stress, geweld, verslaving, perfectionisme, (faal)angsten en rouwverwerking. Gebeurtenissen die mij hebben gemaakt tot wie ik ben en dus ook de reden waarom ik het menselijk gedrag en onze mindset zo interessant vind. Ik lees dan ook veel boeken over mindset en het menselijk gedrag, waardoor ik mijn kennis continue blijf uitbreiden en verdiepen, wat ik vervolgens ook weer meeneem in mijn coachings.

Waarvoor kan je bij mij terecht?

  • Stress klachten (burn-out, bore-out, langdurige stress)
  • Als je voelt dat iets je steeds opnieuw blijft triggeren of ergens tegen aan blijft lopen
  • Het doorbreken van niet-helpende gedragspatronen
  • Het doorbreken van niet-helpende overtuigingen/gedachtes: bijvoorbeeld perfectionisme, (faal)angsten, laag zelfbeeld, onzekerheid, niet voor zichzelf durven opkomen, etc.
  • Inzicht in familiesystemen / groepsdynamieken
  • Life coaching op het gebied van werk, wonen, ontspanning, gezondheid, financiën, relaties, familie, etc.

Wat kan je van mij verwachten?

Allereerst vindt er een korte (gratis!) kennismaking plaats van ongeveer 30 minuten. Dit geeft jou de ruimte om te voelen of ik als coach bij jou pas. Ik vind het namelijk als coach erg belangrijk dat jij je op je gemak voelt. Als dit het geval is, dan plannen we de eerste sessie in. Deze duurt ongeveer 1,5 uur en in deze sessie zoomen we in op jouw situatie en wat je uit de coaching sessies wilt halen. Vervolgens maak ik een plan van aanpak op basis van jouw wensen en bespreken we gezamenlijk het vervolg.

In de sessies gaan we verschillende dingen ontdekken, ombuigen, veranderen, verdiepen, vernieuwen, loslaten, en nog veel meer! Dit doen we aan de hand van concrete oefeningen waar we mee aan de slag gaan, waar je buiten de sessies om ook mee aan de slag kan. Uiteraard deel ik ook mijn kennis met je, om zo de oefeningen meer kracht bij te zetten.

Waar?

Mijn kantoor is aan huis, in het mooie vestingstadje Hulst (Zeeuws-Vlaanderen). Mocht dit voor jou niet mogelijk zijn om naartoe te komen, dan denk ik daar uiteraard graag in mee.

Kosten?

Kennismaking (30 minuten) – gratis & vrijblijvend

Eerste sessie (1,5 uur) – 85 EUR incl BTW

Vervolgsessie (1 uur)– 65 EUR incl BTW

*De sessies worden helaas niet vergoed door de zorgverzekeraars.

Contactgegevens:

Voor een afspraak kan je mij altijd appen of bellen op het nummer +31 6 10 38 72 80 of stuur me een DM op Instagram: sabrinadewaal

Twijfel je nog of heb je nog vragen? Neem dan ook gerust contact met me op, want ik denk graag mee in oplossingen.

Hopelijk tot snel!