Wij zetten ons als praktijk in voor continue kwaliteitsverbetering van fysiotherapeutische zorg aan onze patiënten. Al onze medewerkers zijn ingeschreven in het BIG en Centraal Kwaliteitsregister Fysiotherapie. Door op regelmatige basis bijscholingen te volgen, blijven we op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen binnen ons vak. Zo waarborgen we dat wij de best mogelijke zorg op basis van de meest recente inzichten kunnen bieden. Deze zorg wordt dan ook geleverd aan de hand van de laatste wetenschappelijke inzichten en met inachtneming van de richtlijnen van onze beroepsgroep, het KNGF.

Onze praktijk kent diverse specialisaties. Daarnaast werken we samen met een groot aantal andere zorgaanbieders, zowel binnen als buiten de muren van onze praktijk. Op deze manier kunnen we u de best mogelijke fysiotherapeutische zorg voor uw specifieke klacht bieden. Het centrale uitgangspunt hierbij is dan ook altijd de hulpvraag van u als patiënt.

Om inzicht te krijgen in onze kwaliteit gebruiken we tijdens de behandeling meetinstrumenten. Deze data wordt gebruikt om onze kwaliteit transparant te maken. Uiteraard gebeurd dit volledig geanonimiseerd. Uiteraard vinden we het enorm belangrijk hoe u de fysiotherapeutische zorg in onze praktijk heeft ervaren. Daarom krijgt u na een bezoek aan onze praktijk een klanttevredenheidsonderzoek toegestuurd. De aanbevelingen hieruit worden jaarlijks meegenomen in ons kwaliteitsbeleid.