In samenwerking met Hierhebikpijn.nl

Hierhebikpijn.nl is een nieuw initiatief van fysiotherapeuten om te voorzien in de toenemende vraag naar online informatie over lichamelijke klachten. Op Hierhebikpijn.nl kunnen mensen met fysiotherapisch gerelateerde klachten gratis hun klachten laten controleren door middel van een interactieve fysiotherapie check.

Door de vragen te beantwoorden en de tests uit te voeren, worden de klachten vergeleken met de meest voorkomende aandoeningen binnen de fysiotherapie. De check geeft een indicatie van de aandoening(en) waar men mogelijk mee te maken heeft en biedt de mogelijkheid direct een afspraak te maken bij een fysiotherapeut in de directe omgeving.

De informatie op Hierhebikpijn.nl is gebaseerd op medische wetenschappelijke literatuur, KNGF-richtlijnen (fysiotherapie) en NHG-standaarden (huisartsen). Fysiotherapeuten en huisartsen werken actief mee aan het optimaliseren van de check.
Let op: Hierhebikpijn.nl is geen vervanging voor een bezoek aan de huisarts of fysiotherapeut. Het doel van deze website is mensen inzicht te geven in eigen klachten en gemakkelijk de weg naar een fysiotherapeut in de buurt te laten vinden