Telefonisch eerste afspraak maken

Voor het maken van een eerste afspraak gelieve te bellen naar 0114-682386 of 0115-760230. Wij kunnen dan een passende afspraak met u maken op de door u gewenste locatie. Bij geen gehoor graag even uw gegevens achterlaten. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Verwijzing nodig?

Sinds 1 januari 2006 kunt u zonder verwijzing van de arts naar de fysiotherapeut en kunt u direct bij ons terecht. Voor aandoeningen die op de chronische lijst staan is altijd een verwijzing noodzakelijk.

Bij chronische indicatie: Als u de behandeling al wil starten voor er goedkeuring is van uw zorgverzekeraar dan is dit volledig op eigen risico. Bij geen vergoeding gaan de behandelingen uit uw aanvullend pakket, kan er een eigen bijdrage volgen of een nota.

Wat moet u meenemen voor de eerste afspraak?

Tijdens de eerste afspraak zullen wij u registeren in ons systeem. Hiervoor is het handig dat u een ID kaart, paspoort of verzekeringspasje meeneemt en een handdoek of badlaken.

Wat houdt de eerste afspraak in?

Tijdens het gesprek wordt de aard van uw klacht, uw beperkingen en uw hulpvraag uitgevraagd. Na het gesprek volgt een lichamelijk onderzoek. Zo wordt vastgesteld waar de oorzaken van de klachten zitten. Samen met u wordt besproken of er een behandeling wordt gestart en wat de aanpak is voor verdere behandeling.

Tijdsduur van een behandeling.

We reserveren een half uur voor een standaard behandeling. In de 30 minuten zit ook het ophalen van de client, omkleden, uitvragen en administratie. Er kunnen geen rechten worden ontleent aan de duur van de behandeling. Het is en blijft mensenwerk wat maakt dat ook wij wel eens uitlopen. Wij vinden dat u recht heeft op de behandeling passend bij de hulpvraag.