Chronisch ZorgNet is hét landelijke netwerk van bijna 3000 gespecialiseerde therapeuten die gesuperviseerde beweegtherapie en leefstijlbegeleiding bieden aan mensen met chronische aandoeningen, zoals perifeer arterieel vaatlijden (PAV, etalagebenen), COPD, astma en hartaandoeningen op een kleine 3500 locaties in Nederland.

Chronisch ZorgNet werd ruim tien jaar geleden opgericht voor patiënten met ‘etalagebenen’, ofwel perifeer arterieel vaatlijden onder de naam ClaudicatioNet. Chronisch ZorgNet bouwt die bewezen succesvolle aanpak in kwaliteit én kosten nu verder uit naar de behandeling van andere chronische aandoeningen, te beginnen met de behandeling van hartpatiënten en patiënten met COPD.

Chronisch ZorgNet werkt continu aan het verbeteren van de zorg voor de patiënten met chronische aandoeningen, zo dicht mogelijk bij huis in sterke netwerken met andere zorgverleners en in nauwe samenwerking met diverse beroeps- en patiëntverenigingen.

Bron: https://www.chronischzorgnet.nl/nl

FYSIOFIT

Binnen Fysiofit is Marco de Block het aanspreekpunt van het Chronische Zorgnet.

Naast fysiotherapie is bewegen vaak erg belangrijk. Wij bieden naast fysiotherapie via 2B-FIT ook de mogelijkheid om (begeleid) te trainen. Dit kan op locatie Moerschans en Kloosterzande

Wilt u meer informatie over wat dit voor u kan betekenen? Dan kunt u even een mailtje sturen naar marco@fysiofitzeeland.nl of bellen met 0114-682386.