Beste Lezers / bezoekers van Fysiofit,

Na 8 jaar werkzaam te zijn geweest bij ‘Team Fysiofit’ zal ik per 1 september 2015 verder gaan onder de naam ‘Osteopathie Hamelink’. Dit zal betekenen dat ik niet meer als Fysiotherapeut werkzaam zal zijn binnen de praktijk, maar volledig als Osteopaat. De samenwerking met de collega’s van Team Fysiofit zal onverandert blijven.

Veranderingen voor u:
– De vergoeding zal vanuit de aanvullende verzekering voor alternatieve geneeswijze geheel of gedeeltelijk vergoed worden. Voor meer informatie contacteer uw zorgverzekeraar of  kijkt u op de site van de Nederlandse Vereninging voor Osteopathie (de NVO), onder kosten/vergoeding.

– Voor de gebruikelijke fysiotherapie behandeling op verwijzing van uw arts of specialist kunt u natuurlijk gewoon terecht bij een collega van Team Fysiofit!

– Vanaf September zal ik de maandag, woensdag en donderdag werkzaam zijn in de praktijk in Hulst. De dinsdag en vrijdag zal ik werkzaam zijn in de praktijk in Terneuzen (voor informatie betreffende locaties bekijkt u de website).

– Voor meer informatie neemt u een kijkje op www.osteopathiehamelink.nl, (deze zal spoedig online zijn!) of bezoekt u de website van Fysiofit www.fysiofitzeeland.nl.

– Mocht u persoonlijk inlichting willen hebben neemt u dan gerust telefonisch (0648566842) contact op met mij. Misschien tot in de praktijk?!

Met vriendelijke groet,

Remco Hamelink                                                                                                                  Osteopaat DO MRO